Τηλεφωνικό κέντρο: 215 215 7944,

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στην παροχή Εξειδικευμένων Φοροτεχνικών & Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε Επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ιδιώτες.

Αποτελείται από έμπειρους Οικονομικούς & Διοικητικούς Συμβούλους και Λογιστές με πολυετή εργασιακή εμπειρία σε Πολυεθνικές και Μεγάλες Ελληνικές Επιχειρήσεις.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των στελεχών της σε επιμέρους τομείς (Οικονομικό, Διοικητικό & Οργανωτικό, Τεχνολογικό, Marketing) παρέχουμε ένα ευρύτατο και ολοκληρωμένο φάσμα αξιόπιστων επιχειρηματικών λύσεων.

Με σεβασμό στην εμπιστοσύνη κάθε πελάτη μας, με προσήλωση στους στόχους  και πάθος για την επίτευξή τους, σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές και κατάλληλες λύσεις σε κάθε βήμα σας, ώστε να μένετε προσηλωμένοι στο κύριο μέρος της δουλειάς σας.

Η πολύ-επίπεδη επιχειρηματική ανάπτυξη κάθε πελάτη μας είναι για εμάς το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας. Αντλούμε την δύναμή μας από την ικανοποίηση και το χαμόγελό σας. Αναπτυσσόμαστε μαζί σας και σχεδιάζουμε μαζί νέες λύσεις ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε ,να σχεδιάζουμε ,να καινοτομούμε.

Γιατί να επιλέξετε την

GlobalTax

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη και η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του σε διάφορους τομείς, μπορεί να αποτελέσει το μυστικό μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας...
Περισσότερα >>

Επικοινωνία:

 Αγίας Μαρίνας 77

   (Δίπλα στα ΚΕΠ Ανθούπολης) 

 Περιστέρι ΤΚ 121 35

 215 215 7944

   210 57 39 473

 info@globaltax.gr