Τηλεφωνικό κέντρο: 215 215 7944,

Υπηρεσίες Μηχανογράφησης

michanografisi13Αξιόπιστες λύσεις μηχανογράφησης για κάθε επιχείρηση!

Διαθέτοντας σημαντική εμπειρία στην διαχείριση έργων εγκατάστασης συστημάτων μηχανογράφησης, βρισκόμαστε στην διάθεσή σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την χρησιμότητα και τα πλεονεκτήματα των εν λόγω συστημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.

Στην συνέχεια και εφόσον το επιθυμείτε, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις που υλοποιούνται από εξειδικευμένους συνεργάτες μας, η εναλλακτικά να αποτελέσουμε τον απαραίτητο σύμβουλό σας στην διαδικασία επιλογής και εγκατάστασης του εκάστοτε μηχανογραφικού συστήματος από εταιρεία της δικής σας επιλογής, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες παραλείψεων και λαθών.

Στην παρακάτω λίστα αναφέρονται ορισμένοι από τους τύπους μηχανογραφικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται ευρέως, καλύπτοντας τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων και αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.                  

Η εγκατάσταση των περισσοτέρων από τα παρακάτω μηχανογραφικά συστήματα, επιδοτείται κατά καιρούς από τα Αναπτυξιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Ενδεικτική Λίστα Μηχανογραφικών Συστημάτων:

  • Εμπορολογιστικά Συστήματα

  • Συστήματα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων

  • Συστήματα Μισθοδοσίας

  • Μηχανογραφικός Εξοπλισμός (Ταμειακές Μηχανές ,Φορολογικοί Μηχανισμοί)

  • Web sites (σχεδιασμός & φιλοξενία)

Γιατί να επιλέξετε την

GlobalTax

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη και η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του σε διάφορους τομείς, μπορεί να αποτελέσει το μυστικό μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας...
Περισσότερα >>

Επικοινωνία:

 Αγίας Μαρίνας 77

   (Δίπλα στα ΚΕΠ Ανθούπολης) 

 Περιστέρι ΤΚ 121 35

 215 215 7944

   210 57 39 473

 info@globaltax.gr