Τηλεφωνικό κέντρο: 215 215 7944,

Υπηρεσίες Προς Ελεύθερους Επαγγελματίες

 

lamp-head-businessmanΣύχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες για τον Ελεύθερο Επαγγελματία ...

 

Σε μια εποχή αλλαγών, εκτός από τις πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ελεύθερος επαγγελματίας, υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για όλους, πολύ περισσότερο όμως για εκείνους που μπορούν να τις αναγνωρίσουν και έχοντας την κατάλληλη γνώση, εκπαίδευση και υποδομή να τις εκμεταλλευτούν.

Ο ελεύθερος επαγγελματίας αξιοποιεί τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της αγοράς, αναδεικνύοντας μέσα από αυτές, τις ιδιαίτερες πτυχές της δυναμικής επιχειρηματικής φύσης του. Στον καθημερινό επαγγελματικό στίβο, η επιλογή του κατάλληλου Συμβούλου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

 

Λογιστικές - Φορολογικές Υπηρεσίες

  • Έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ

  • Ενημέρωση για τις φορολογικές υποχρεώσεις κάθε επαγγελματία ανάλογα με το ιδιαίτερο αντικείμενό του

  • Φορολογική & Λογιστική Υποστήριξη (τήρηση Βιβλίων, σύνταξη & υποβολή δηλώσεων)

  • Διεκπεραίωση εργασιών και συναλλαγών με το Δημόσιο (Δ.Ο.Υ, Ασφαλιστικοί Οργανισμοί, Επιμελητήρια)

Ο φορολογικός σύμβουλος που θα επιλέξετε θα πρέπει να διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία, ώστε αφ’ ενός να σας κατευθύνει στις φορολογικές σας υποχρεώσεις προτείνοντάς σας την πλέον συμφέρουσα φορολογικά λύση και αφετέρου να σας εγγυηθεί ότι δεν θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.

 

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη και η ανάπτυξη του επαγγελματικού σας προφίλ προσθέτει υψηλή προστιθέμενη αξία στην ποιότητα της δουλειάς σας, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητά σας.

Οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας καθώς επίσης και τις προσωπικές σας επαγγελματικές δεξιότητες, δημιουργώντας για εσάς το κατάλληλο επιχειρηματικό προφίλ.

  • Δημιουργία Επαγγελματικής Ιστοσελίδας με δυναμική παρουσίαση και υλικό σας (photos, videos)

  • Δημιουργία επαγγελματικών λογαριασμών e-mail

  • Σχεδιασμός Επαγγελματικού Λογότυπου

  • Σχεδιασμός Επαγγελματικών Εντύπων

Παρέχουμε Δωρεάν* σε κάθε νέο πελάτη μας εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης, ελέγχου και περιορισμού του λειτουργικού κόστους, καθώς επίσης και σε θέματα διαχείρισης και ανάπτυξης του υπάρχοντος πελατολογίου του.

*Η Δωρεάν Παροχή ισχύει για ένα μήνα από την έναρξη της συνεργασίας και αφορά 2 δίωρες συναντήσεις.

Γιατί να επιλέξετε την

GlobalTax

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη και η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του σε διάφορους τομείς, μπορεί να αποτελέσει το μυστικό μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας...
Περισσότερα >>

Επικοινωνία:

 Αγίας Μαρίνας 77

   (Δίπλα στα ΚΕΠ Ανθούπολης) 

 Περιστέρι ΤΚ 121 35

 215 215 7944

   210 57 39 473

 info@globaltax.gr