Τηλεφωνικό κέντρο: 215 215 7944,

Δωρεάν Ενημερωτικές Συναντήσεις

Έχετε επιχείρηση και ενδιαφέρεστε για την βιωσιμότητά της ; Ψάχνετε απαντήσεις σε καίρια φορολογικά ζητήματα ;

Ρωτήστε μας! Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας γνωρίσουμε και να απαντήσουμε πρόθυμα σε οποιαδήποτε ερώτημά σας.

slide3 1110x550          Οι πρόσφατες σημαντικές αλλαγές που επήλθαν στο φορολογικό και ασφαλιστικό τοπίο έχουν δημιουργήσει ένα επιπλέον εμπόδιο στον ήδη βεβαρυμένο επιχειρηματικό στίβο. Ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες και στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των Νέων Επιχειρηματιών τόσο σε επίπεδο βασικών φορολογικών γνώσεων όσο και σε επίπεδο έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης σχετικά με την πορεία των επιχειρήσεών τους, το γραφείο μας προχωρά στην διοργάνωση ενός κύκλου δωρεάν ενημερωτικών συναντήσεων (15 Νοεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου 2017) με σκοπό την ενημέρωση νέων και υφιστάμενων επιχειρηματιών στα παρακάτω πεδία:

• Ενημέρωση σχετικά με τις αλλαγές του νέου φορολογικού και ασφαλιστικού και πρόβλεψη φορολογικών επιβαρύνσεων της επιχείρησης ανάλογα με τα εκτιμώμενα κέρδη και την νομική μορφή της.

• Κατανόηση των βασικών αρχών λειτουργίας της επιχείρησης σε ζητήματα κατάρτισης και παρακολούθησης ενός απλού προυπολογισμού εσόδων- εξόδων και ορθής χρηματοοικονομικής διαχείρισης.

• Διαδικασίες και απαιτούμενος χρόνος έναρξης επιχείρησης (αφορά νέες επιχειρήσεις)

 

Global Tax Φοροτεχνικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Αγίας Μαρίνας 77 – Περιστέρι (Παραπλεύρως ΚΕΠ Ανθούπολης)

Web : www.globaltax.gr / Tel : 215 215 7944

Γιατί να επιλέξετε την

GlobalTax

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη και η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του σε διάφορους τομείς, μπορεί να αποτελέσει το μυστικό μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας...
Περισσότερα >>

Τελευταία Νέα

Επικοινωνία:

 Αγίας Μαρίνας 77

   (Δίπλα στα ΚΕΠ Ανθούπολης) 

 Περιστέρι ΤΚ 121 35

 215 215 7944

   210 57 39 473

 info@globaltax.gr